4-palnikowe z piekarnikiem gazowym
- stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość statycznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energię gazu płynnego
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość statycznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energię gazu ziemnego
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
Maksymalna moc przy najwyższym bezpieczeństwie
Wygoda użytkowania
Dbałość o szczegóły
Elastyczność gotowania - kombinacja otwartego ognia i płyty żeliwnej, możliwość różnych metod gotowania.
Czyszczenie - płyta żeliwna jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości dzięki zaokraglonym krawędziom. Co więcej, tłoczony blat oraz łatwo zdejmowane ruszty i palniki bardzo ułatwiają utrzymanie higieny.
Elastyczność gotowania - kombinacja otwartego ognia i płyty żeliwnej, możliwość różnych metod gotowania.
Czyszczenie - płyta żeliwna jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości dzięki zaokraglonym krawędziom. Co więcej, tłoczony blat oraz łatwo zdejmowane ruszty i palniki bardzo ułatwiają utrzymanie higieny.