Do mięsa surowego
Ilość produktów11
Sortuj wg:
Pokaż:
Nóż do mięsa, kuty, L 130 mm
kod produktu / nr katalogowy203139
wykonany z kutego pręta stalowegotwardość ostrza 52-54 HRCrękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączeniawymiar L długość ostrza
18,70zł
22,00zł
Nóż rzeźniczy, HACCP, czerwony, L 250 mm
kod produktu / nr katalogowy284311
- wykonany z wysokiej jakośći stali X50CrMoV15
- antypoślizgowa rękojeść
- ergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- wymiar L długość ostrza
28,05zł
33,00zł
Nóż do filetowania, kuty, L 155 mm
kod produktu / nr katalogowy209159
- twardość ostrza 52-54 HRC
- noże Stalgast wykonane są z kutego pręta stalowego
- rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
28,90zł
34,00zł
Nóż do mięsa, kuty, L 195 mm
kod produktu / nr katalogowy203209
wykonany z kutego pręta stalowegotwardość ostrza 52-54 HRCrękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączeniawymiar L długość ostrza
32,98zł
38,80zł
Nóż masarski, HACCP,czerwony, L 250 mm
kod produktu / nr katalogowy284251
- wykonany z wysokiej jakośći stali X50CrMoV15
- antypoślizgowa rękojeść
- ergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- wymiar L długość ostrza
40,04zł
47,10zł
Nóż do nacinania, Sanelli, L 170 mm
kod produktu / nr katalogowy203180
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
83,13zł
97,80zł
Nóż do oddzielania kości, prosty, Sanelli, L 155 mm
kod produktu / nr katalogowy207160
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
83,98zł
98,80zł
Nóż do oddzielania kości, zagięty, Sanelli, L 160 mm
kod produktu / nr katalogowy208160
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
87,55zł
103,00zł
Nóż do oddzielania kości, wąski, Sanelli, L 160 mm
kod produktu / nr katalogowy209160
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
92,65zł
109,00zł
Nóż masarski, Sanelli, L 180 mm
kod produktu / nr katalogowy201180
antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRCmożna myć i wyparzać w zmywarcewymiar L długość ostrza
108,80zł
128,00zł
Nóż masarski, Sanelli, L 230 mm
kod produktu / nr katalogowy201220
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
109,65zł
129,00zł