Do mięsa surowego
Ilość produktów14
Sortuj wg:
Pokaż:

Nóż do mięsa, kuty, L 130 mm
kod produktu / nr katalogowy203139
wykonany z kutego pręta stalowegotwardość ostrza 52-54 HRCrękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączeniawymiar L długość ostrza
19,81zł
23,30zł

Nóż do oddzielania kości,HACCP, niebieski, L 150 mm
kod produktu / nr katalogowy283114
- system HACCP - kolorowy uchwyt
- wykonany z wysokiej jakośći stali X50CrMoV15
- antypoślizgowa rękojeść
- ergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- wymiar L długość ostrza
24,06zł
28,30zł

Nóż do filetowania, kuty, L 155 mm
kod produktu / nr katalogowy209159
- twardość ostrza 52-54 HRC
- noże Stalgast wykonane są z kutego pręta stalowego
- rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
30,09zł
35,40zł

Nóż rzeźniczy, HACCP, czerwony, L 250 mm
kod produktu / nr katalogowy284311
- wykonany z wysokiej jakośći stali X50CrMoV15
- antypoślizgowa rękojeść
- ergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- wymiar L długość ostrza
31,03zł
36,50zł

Nóż do oddzielania kości, zagięty, HACCP, czerwony, L 150 mm
kod produktu / nr katalogowy283121
- system HACCP - kolorowy uchwyt
- wykonany z wysokiej jakośći stali X50CrMoV15
- antypoślizgowa rękojeść
- ergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- wymiar L długość ostrza
31,71zł
37,30zł

Nóż do mięsa, kuty, L 195 mm
kod produktu / nr katalogowy203209
wykonany z kutego pręta stalowegotwardość ostrza 52-54 HRCrękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączeniawymiar L długość ostrza
32,98zł
38,80zł

Nóż masarski, HACCP,czerwony, L 250 mm
kod produktu / nr katalogowy284251
- wykonany z wysokiej jakośći stali X50CrMoV15
- antypoślizgowa rękojeść
- ergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- wymiar L długość ostrza
43,44zł
51,10zł

Nóż do nacinania, Sanelli, L 170 mm
kod produktu / nr katalogowy203180
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
83,13zł
97,80zł

Nóż do oddzielania kości, prosty, Sanelli, L 155 mm
kod produktu / nr katalogowy207160
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
83,98zł
98,80zł

Nóż do oddzielania kości, zagięty, Sanelli, L 160 mm
kod produktu / nr katalogowy208160
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
87,55zł
103,00zł

Nóż do oddzielania kości, wąski, Sanelli, L 160 mm
kod produktu / nr katalogowy209160
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć i wyparzać w zmywarce
92,65zł
109,00zł

Nóż do trybowania, kuty, Elite, L 150 mm
kod produktu / nr katalogowy291150
wyprodukowano z kutego pręta stalowegomiękka gumowa rękojeść, nie wyslizguje się z mokrej lub tłustej dłoni, pozwala na wykonanie precyzyjnych ruchów nożembardzo ostre i wytrzymałe ostrzewykonany z wysokiej jakości stali X50CrMoV15wymiar L długość ostrza
93,50zł
110,00zł
- 1
- 2