Elektryczne

- konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej
- powierzchnia robocza płyty 2200 cm²
- otwór na odpadki w płycie
- pojemnik na odpadki i tłuszcz
- wysokie ranty boczne oraz tylny
- kontrolka pracy oraz zasilania
- zakres pracy do 300°C
- termostat bezpieczeństwa z ręcznym sterowaniem (resetem)
- płyta gładka
- regulowane stopki



Higiena i czystość - Płyta grillowa o grubości 15 mm wykonana ze szczelnymi zaokrąglonymi połączeniami powierzchni grzewczej. Spełnia europejską normę EN-203-3 dotyczącą materiałów mających kontakt z żywnością. Wszystkie łączenia o promieniu min. 3,5 mm co ułatwia czyszczenie.
Przechylany grill - Płyta grillowa jest pochylona do przodu, aby tłuszcz przepływał w kierunku otworu tacy na tłuszcz.
Szybkie nagrzewanie - Krótki czas uzyskania zadanej temperatury.
Moc - Kontrola ogrzewania przez zawór termostatyczny (100 ÷ 300ºC). Wysoka moc elementów grzejnych i palników gazowych.
Dystrybucja temperatury - Bardzo dobry i równomierny rozkład temperatury. Różnica między średnią z 5 maksymalnych i minimalnych temperatur,
pod względem średniej temperatury, wynosi poniżej 8%.



Higiena i czystość - Płyta grillowa o grubości 15 mm wykonana ze szczelnymi zaokrąglonymi połączeniami powierzchni grzewczej. Spełnia europejską normę EN-203-3 dotyczącą materiałów mających kontakt z żywnością. Wszystkie łączenia o promieniu min. 3,5 mm co ułatwia czyszczenie.
Przechylany grill - Płyta grillowa jest pochylona do przodu, aby tłuszcz przepływał w kierunku otworu tacy na tłuszcz.
Szybkie nagrzewanie - Krótki czas uzyskania zadanej temperatury.
Moc - Kontrola ogrzewania przez zawór termostatyczny (100 ÷ 300ºC). Wysoka moc elementów grzejnych i palników gazowych.
Dystrybucja temperatury - Bardzo dobry i równomierny rozkład temperatury. Różnica między średnią z 5 maksymalnych i minimalnych temperatur,
pod względem średniej temperatury, wynosi poniżej 8%.






Higiena i czystość - Płyta grillowa o grubości 15 mm wykonana ze szczelnymi zaokrąglonymi połączeniami powierzchni grzewczej. Spełnia europejską normę EN-203-3 dotyczącą materiałów mających kontakt z żywnością. Wszystkie łączenia o promieniu min. 3,5 mm co ułatwia czyszczenie.
Przechylany grill - Płyta grillowa jest pochylona do przodu, aby tłuszcz przepływał w kierunku otworu tacy na tłuszcz.
Szybkie nagrzewanie - Krótki czas uzyskania zadanej temperatury.
Moc - Kontrola ogrzewania przez zawór termostatyczny (100 ÷ 300ºC). Wysoka moc elementów grzejnych i palników gazowych.
Dystrybucja temperatury - Bardzo dobry i równomierny rozkład temperatury. Różnica między średnią z 5 maksymalnych i minimalnych temperatur,
pod względem średniej temperatury, wynosi poniżej 8%.


- konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej
- powierzchnia robocza płyty 4400 cm²
- dwie oddzielne strefy pracy
- otwór na odpadki w płycie
- pojemnik na odpadki i tłuszcz
- wysokie ranty boczne oraz tylny
- kontrolka pracy oraz zasilania
- zakres pracy do 300°C
- termostat bezpieczeństwa z ręcznym sterowaniem (resetem)
- płyta ½ gładka i ½ ryflowana
- regulowane stopki