Stoły chłodnicze, przeszklone



Izolacja
Izolacja jest kluczowym parametrem dla wydajności aparatury chłodzącej. Nasze stoły ADVANCE nie tylko osiągnęły lepszą wydajność, ale także są wyposażone w 60 mm grubości wtryskiwaną poliuretanowaną izolację w celu osiągnięcia lepszego termicznego zabezpieczenia i oszczędności energii.
Brak oddziaływania na środowisko
Naturalny węglowodór (R290 i R600a). Naturalny i nietoksyczny gaz ze zmniejszonym obciążeniem dla środowiska i warstwy ozonowej. Mimo mniejszej ilości użytego czynnika chłodniczego wydajność kompresorów została podniesiona, a poziom hałasu został zredukowany.
System HACCP
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HACCP jest systemem, który poprzez monitorowanie temperatury zapewnia, że pożywienie jest przechowywane w dobrych warunkach. Umożliwia dostarczanie bieżącego rejestru, a także kontrolę i właściwy nadzór nad produktami spożywczymi.
Czyszczenie
Nasza gama ADVANCE jest wyposażona w filtry ochronne skraplacza w celu ułatwienia czyszczenia i konserwacji.
Wielokanałowy system przepływu
Inteligentny system przepływu powietrza zapewnia jego jednolitą i stałą dystrybucję wewnątrz aparatury tak, by temperatura była stała. Ten system ma istotny wkład w przechowywanie żywności w dobrych warunkach przez dłuższy okres i redukuje zużycie energii.
Powierzchnia przechowywania
Monoblock osiąga bardziej równomierną dystrybucję temperatury i większą powierzchnię przechowania o +20% w porównaniu z modelami z agregatem chłodniczym wewnątrz jednostki.


Izolacja
Izolacja jest kluczowym parametrem dla wydajności aparatury chłodzącej. Nasze stoły ADVANCE nie tylko osiągnęły lepszą wydajność, ale także są wyposażone w 60 mm grubości wtryskiwaną poliuretanowaną izolację w celu osiągnięcia lepszego termicznego zabezpieczenia i oszczędności energii.
Brak oddziaływania na środowisko
Naturalny węglowodór (R290 i R600a). Naturalny i nietoksyczny gaz ze zmniejszonym obciążeniem dla środowiska i warstwy ozonowej. Mimo mniejszej ilości użytego czynnika chłodniczego wydajność kompresorów została podniesiona, a poziom hałasu został zredukowany.
System HACCP
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HACCP jest systemem, który poprzez monitorowanie temperatury zapewnia, że pożywienie jest przechowywane w dobrych warunkach. Umożliwia dostarczanie bieżącego rejestru, a także kontrolę i właściwy nadzór nad produktami spożywczymi.
Czyszczenie
Nasza gama ADVANCE jest wyposażona w filtry ochronne skraplacza w celu ułatwienia czyszczenia i konserwacji.
Wielokanałowy system przepływu
Inteligentny system przepływu powietrza zapewnia jego jednolitą i stałą dystrybucję wewnątrz aparatury tak, by temperatura była stała. Ten system ma istotny wkład w przechowywanie żywności w dobrych warunkach przez dłuższy okres i redukuje zużycie energii.
Powierzchnia przechowywania
Monoblock osiąga bardziej równomierną dystrybucję temperatury i większą powierzchnię przechowania o +20% w porównaniu z modelami z agregatem chłodniczym wewnątrz jednostki.


Izolacja
Izolacja jest kluczowym parametrem dla wydajności aparatury chłodzącej. Nasze stoły ADVANCE nie tylko osiągnęły lepszą wydajność, ale także są wyposażone w 60 mm grubości wtryskiwaną poliuretanowaną izolację w celu osiągnięcia lepszego termicznego zabezpieczenia i oszczędności energii.
Brak oddziaływania na środowisko
Naturalny węglowodór (R290 i R600a). Naturalny i nietoksyczny gaz ze zmniejszonym obciążeniem dla środowiska i warstwy ozonowej. Mimo mniejszej ilości użytego czynnika chłodniczego wydajność kompresorów została podniesiona, a poziom hałasu został zredukowany.
System HACCP
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HACCP jest systemem, który poprzez monitorowanie temperatury zapewnia, że pożywienie jest przechowywane w dobrych warunkach. Umożliwia dostarczanie bieżącego rejestru, a także kontrolę i właściwy nadzór nad produktami spożywczymi.
Czyszczenie
Nasza gama ADVANCE jest wyposażona w filtry ochronne skraplacza w celu ułatwienia czyszczenia i konserwacji.
Wielokanałowy system przepływu
Inteligentny system przepływu powietrza zapewnia jego jednolitą i stałą dystrybucję wewnątrz aparatury tak, by temperatura była stała. Ten system ma istotny wkład w przechowywanie żywności w dobrych warunkach przez dłuższy okres i redukuje zużycie energii.
Powierzchnia przechowywania
Monoblock osiąga bardziej równomierną dystrybucję temperatury i większą powierzchnię przechowania o +20% w porównaniu z modelami z agregatem chłodniczym wewnątrz jednostki.