Opis i dane techniczne
Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej. Płyta wykonana z blachy o grubości 8 mm – doskonale rozprowadza i utrzymuje ciepło oraz może być bezpiecznie czyszczona przeznaczonymi do tego narzędziami (skrobaczki, szczotki). Wyposażona w rant tylny oraz szufladę do gromadzenia tłuszczu i resztek. Temperatura regulowana do 300°C. Zabezpieczenie przed przegrzaniem poprzez bezpiecznik termiczny. Wyłącznik z wbudowaną diodą sygnalizującą pracę. Antypoślizgowe nóżki Płyta grillowa w połowie żebrowana firmy HENDI wyróżnia się grillem wykonanym z hartowanej stali nierdzewnej i możliwością osiągnięcia temperatury aż do 300°C, co sprawia, że jest idealny do przygotowywania tłustych mięs, na przykład burgerów i kiełbasek. Równocześnie, gładka strona grilla idealnie sprawdzi się również do przyrządzania jajek lub pankejków. Połączenie rantu tylnego i wyjmowanej szuflady na tłuszcz sprawia, że urządzenie łatwo utrzymać w czystości. Płyta o wymiarach 518×330 mm – w połowie żebrowana, w połowie gładka.
Specyfikacja
Producent | Hendi |
Szerokość - W | 404 mm |
Głębokość - D | |
Waga - M | 20 kg |
Napięcie - U | 220/240 V |
długość | 527 |
Wysokość - H | 233 mm |