Wilk do mięsa Profi Line 22 Wariant podstawowy
kod produktu / nr katalogowy282007
netto3715,00zł3343,50zł
brutto4569,45zł4112,51zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją:
4569,45zł
Opis i dane techniczne
- Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Sitko o82 mm z otworami o6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga 24 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wydajność chwilowa: 300 kg/h
- Antypoślizgowe nóżki
Specyfikacja
Producent | |
Napięcie - U | 230 V |
Moc elektryczna - P | 1100 W |
Wysokość - H | 510 mm |
Szerokość - W | 250 mm |
Długość - L | 430 mm |
Napięcie - U | 230 V |
Moc elektryczna - P | 1100 W |
Wysokość - H | 510 mm |
Szerokość - W | 250 mm |
Długość - L | 430 mm |
długość | 430 |
długość | 430 |