Wilk do mięsa Profi Line 12 Wariant podstawowy
kod produktu / nr katalogowy282199
netto2709,00zł2438,10zł
brutto3332,07zł2998,86zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją:
3332,07zł
Opis i dane techniczne
- Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Sitko śr. 70 mm z otworami śr. 6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga 19 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wydajność chwilowa: 200 kg/h
- Antypoślizgowe nóżki
Specyfikacja
Producent | |
Długość - L | 370 mm |
Szerokość - W | 220 mm |
Wysokość - H | 440 mm |
Napięcie - U | 230 V |
Wymiary | 370x220x(H)440 |
moc/napięcie (W/V) | 750/230 |
Długość - L | 370 mm |
Szerokość - W | 220 mm |
Wysokość - H | 440 mm |
Napięcie - U | 230 V |
Wymiary | 370x220x(H)440 |
moc/napięcie (W/V) | 750/230 |
długość | 370 |
długość | 370 |