Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12 Wariant podstawowy
kod produktu / nr katalogowy282274
netto4799,00zł4319,10zł
brutto5902,77zł5312,49zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją:
5902,77zł
Opis i dane techniczne
- Przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych
- Do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości
- Elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium
- Gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej
- Wentylowany silnik asynchroniczny, z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
- Liczba obrotów ślimaka: 140 obr./min.
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- W zestawie sitko z otworami śr. 6,5 mm oraz szarpak
- Taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej
- Wydajność chwilowa: ok. 150 kg/h
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Otwór załadowczy: śr. 52 mm
- Średnica wyjścia gardzieli śr. 70 mm
- Waga: 23 kg
Specyfikacja
Producent | |
Napięcie - U | 400 V |
Moc elektryczna - P | 1100 W |
Wymiary | 460x240x(H)510 |
Napięcie - U | 400 V |
Moc elektryczna - P | 1100 W |
Wymiary | 460x240x(H)510 |