Piec konwekcyjno-parowy, piekarniczy, gazowy, ST-Bakery, dotykowy, 10x(600x400), P 20 kW
kod produktu / nr katalogowy9120498
netto48654,00zł43788,60zł
brutto59844,42zł53859,98zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją:
59844,42zł
Opis i dane techniczne
- W celu uzyskaniu uprawnień z gwarancji, urządzenie musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja
- 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel sterowania, klamka drzwi z lewej strony
- alarm na koniec cyklu pracy
- wyłącznik drzwiowy
- wewnetrzne oświetlenie LED
- przyłacze wody 3/4 cala
- regulacja wilgotności sterowana czasem
- odległość między prowadnicami ~ 80 mm
- możliwość zastosowania blach GN 1/1 (16xGN 1/1)
- rozmiar komory 710x500x875 mm
- 11 gotowych przepisów w jez. polskim ze zdjęciami + 48 konfigurowalnych programów w 6 krokach
- zamówienie sondy rdzenia powiększy szerokość pieca o ok 3.5 cm
- tryby wypiekania: suchy, parowy i mieszany
- programy Multicook/All on time/ClimaControl
- 10 prędkości wentylatora, rewers obrotów
- funkcja rozrostu ciasta- Garowanie
Specyfikacja
Waga - M | 150 kg |
Wysokość - H | 1190 mm |
Głębokość - D | 1060 mm |
Szerokość - W | 885 mm |
Napięcie - U | 230 V |
Zasilanie | gaz/prąd |
Częstotliwość | 50/60 Hz |
Moc elektryczna | 0.65 kW |
Temperatura min. | 50 °C |
Marka | FM Industrial |
Temperatura max. | 270 °C |
Moc gazowa | 20 kW |
Ilość półek | 10 szt |
Linia | ST-Bakery |
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi | tak |
Poziom głośności | ~70 dB |
Rozmiar blach | 600x400 mm |
Drzwi otwierane na | prawo |
System myjący | Opcja |
Sonda rdzenia | Opcja |