Kuchnie
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
Wszechstronność
Grille z serii KORE 700 są dostępne w szerokiej gamie modeli: zarówno półmodułu, jak i całego modułu oraz z rusztami z żeliwa lub ze stali nierdzewnej.
Ponadto w standardzie są wyposażone w skrobak, który idealnie czyści grill.
Czystość
Grille gazowe wyposażone są w kamienie ceramiczne, które tworzą osłonę przed kapiącym tłuszczem na palniki, zapobiegając powstawaniu płomieni i zapewniając optymalny rozkład temperatury. Są również znacznie szybsze i łatwiejsze do czyszczenia niż kamienie wulkaniczne.
Moc
Mogą osiągnąć do 8,1 kW, więcej niż inne produkty na rynku.
Elastyczność gotowania - kombinacja otwartego ognia i płyty żeliwnej, możliwość różnych metod gotowania.
Czyszczenie - płyta żeliwna jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości dzięki zaokraglonym krawędziom. Co więcej, tłoczony blat oraz łatwo zdejmowane ruszty i palniki bardzo ułatwiają utrzymanie higieny.
Elastyczność gotowania - kombinacja otwartego ognia i płyty żeliwnej, możliwość różnych metod gotowania.
Czyszczenie - płyta żeliwna jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości dzięki zaokraglonym krawędziom. Co więcej, tłoczony blat oraz łatwo zdejmowane ruszty i palniki bardzo ułatwiają utrzymanie higieny.
Elastyczność gotowania - kombinacja otwartego ognia i płyty żeliwnej, możliwość różnych metod gotowania.
Czyszczenie - płyta żeliwna jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości dzięki zaokraglonym krawędziom. Co więcej, tłoczony blat oraz łatwo zdejmowane ruszty i palniki bardzo ułatwiają utrzymanie higieny.
Elastyczność gotowania - kombinacja otwartego ognia i płyty żeliwnej, możliwość różnych metod gotowania.
Czyszczenie - płyta żeliwna jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości dzięki zaokraglonym krawędziom. Co więcej, tłoczony blat oraz łatwo zdejmowane ruszty i palniki bardzo ułatwiają utrzymanie higieny.
- stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość statycznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energię gazu płynnego
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
- stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość statycznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energię gazu ziemnego
- oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
- przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii