Konwekcyjno-parowe gastronomiczne
- panel sterowania Manual
- nawilżanie komory STEAM.Plus
- zakres temperatur 80°C - 260°C
- 2 prędkości wentylatora
- pojemność: 12xGN 1/1
- odległość między półkami 67 mm
- oświetlenie LED
- używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej
- pasuje podstawa 905167
> 6 podłużnych szczelin na pojemnik 2/3 GN > Wyjmowany, odchylany stelaż zawieszany z elastycznymi możliwościami załadunku na 11 poziomach systemu do gotowania > Duży wybór akcesoriów do różnych procesów gotowania, takich jak grillowanie, duszenie lub pieczenie > Do użytku z akcesoriami 1/2, 2/3, 1/3 GN Tryb pieca konwekcyjno-parowego > Gotowanie na parze 30°C – 130°C > Gorące powietrze 30°C – 300°C > Połączenie pary i gorącego powietrza 30°C – 300°C
-
> 6 podłużnych szczelin na akcesoria 1/1 GN
-
> Wyjmowane standardowe stelaże zawieszane o głębokości wsuwania wynoszącej 68 mm
-
> Duży wybór akcesoriów do różnych procesów gotowania, takich jak grillowanie, duszenie lub pieczenie
-
> Do użytku z akcesoriami 1/1, 1/2, 2/3, 1/3 GN
Tryb pieca konwekcyjno-parowego
-
> Gotowanie na parze 30°C – 130°C
-
> Gorące powietrze 30°C – 300°C
-
> Połączenie pary i gorącego
powietrza 30°C – 300°C